Shkolla Amerikane, Lundër

Një godinë arsimore si dhe rekreative me një sipërfaqe plane prej 11748 m2, 1048 ton hekur si dhe 15744 m3 në zonën e Lundrës e realizuar brenda një periudhe 1 vjeçare falë punës së stafit. Hapësirat jashtë standarteve, sallat e kinemave dhe ambientet rekreative kanë qenë një sfidë për stafin e kompanisë.