Pallati Vega, mbikalimi Kamzës

Një godinë banimi prej 9 katëshe pranë Casa Italias, e cila për nga format gjeometrike si dhe detajet konstruktive është një objekt i veçantë për kompaninë tonë. Me një sipërfaqe plane prej 4750 m2, 300 ton hekur si dhe 6250 m3 armaturë ky objekt u arrit të realizohet brenda një periudhe 1 vjeçare.